DDU – Digital Drape Upholstery

Stoffeerderij CoverWorks staat dan ook voor innovatie en is continue op zoek naar nieuwe oplossingen en technieken. In 2010 Introduceerden wij het “Digitaal Gedrapeerd Stofferen” (DDU® / Digital Drape Upholstery).

DDU® houdt in dat wij niet op rek stofferen, maar in vorm. Het te stofferen object wordt digitaal ingemeten. Van deze meting kunnen wij patronen maken, die samen exact de vorm hebben van het object. Deze patronen worden door onze snijcomputer exact uitgesneden.
Hierdoor wordt de oorspronkelijke vorm niet beïnvloed en wordt de rek die in het materiaal zit gebruikt voor extra comfort.

Contact opnemen
Graag maken wij een afspraak met u om persoonlijk kennis
te maken, en meer informatie te verstrekken over DDU®. Uiteraard bent u altijd van harte welkom bij ons op de stoffeerderij.
Contact opnemen

Recensies

Wij werken al jaren samen met Coverworks. Het beste kan ik Coverworks typeren als innovatief en vindingrijk met kwaliteit en flexibiliteit als belangrijkste kernwaarden. Samen met Coverworks zijn wij in staat om hoogwaardige ortheseproducten te leveren tegen een zeer competitieve prijsstelling.
Ortec Seating Solutions, ortecbv.nl